Chuťový profil: jahody, tropické ovoce, mléčná čokoláda
Oblast - Ahuachapan
Podoblast - Cuyanauzul
Vesnice - San Antonio
Farma - La Dalia, Guillen family
Odrůda - Pacamara
Nadmořská výška 1 450 - 1 600 m. n. m.
Metoda zpracování natural-24 hrs anaerobic fermentation
SCA skóre - 87
Pro přípravu espressa doporučujeme používat kávová zrna minimálně 14 dní od data pražení.
Pro přípravu filtrované kávy lze kávová zrna používat od 2. dne data pražení.
Jméno značky: | Zrna |
---|---|
Kategorie: | ZRNA|pražírna kávy |
www.prazirna.cz
Káva Zrna|Pražírna Kyjov
Pražírna kávy a kavárna v jednom? To byl sen dvou bratrů a jejich kavárny Pražírna v Kyjově. Dnes praží čerstvá kávová zrna, které si můžete vychutnat i doma.